Skip to main content

Programma Babyshow 2023Inschrijff

Babyshow 2023 Zevenhuizen (ZH).

Op 17 juni 2023 is het dan zover: de jaarlijkse Babyshow van de SKG Catharinaparkieten!

Deze keer zijn te gast bij Vogelvereniging `Zang en Kleur’ Nijverheidscentrum 52, 2761 JP te Zevenhuizen (ZH). Tijd: 9:00 uur inbreng, 15:30 uur afsluiting.

We hebben dit jaar een weer een prachtig programma, met uiteraard de keuring, een lezing van Benno Lowik over kweekproblemen, een verloting, een heerlijke lunch bereid door onze huiskok Erwin Dieterich aka Ouwes de Bouwes, na de lunch een bespreking van de Kampioenen en net-niet-Kampioenen met één van de keurmeesters en, indien de tijd het toelaat, een interactieve bespreking van opkomende mutaties zoals Pale en Pallid. Neem dus vooral uw vogels met een apart kleurtje mee, deze dag is namelijk niet alleen een Babyshow maar ook een Studiedag!

Inschrijven kan tot en met 15 juni, inschrijfformulieren zijn op de website, www.skgcatharinaparkieten.nl en op onze Facebookpagina te vinden. Deelnemers van vorig jaar krijgen het ook per e-mail toegestuurd. Vergeet vooral niet op het inschrijfformulier te vermelden of u ook mee wilt doen met de lunch. Na inschrijving ontvangt u informatie over de wijze van betaling.

Graag tot 17 juni in Zevenhuizen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ormulier Babyshow 2023